FAQ

01

Q: MÅ MAN SELV MEDBRINGE MAD OG DRIKKE?

A: Ja. Det er tilladt at medbringe både mad og drikkevarer. Drikkevarer kan leveres af Duffy Boats ved forudgående bestilling. Vi tillader ikke berusede gæster ombord. Skipperen kan til hver en tid afvise berusede gæster.

02

Q: MÅ MAN HAVE HUND OG KAT MED OMBORD?

A: Nej. Ingen husdyr er tilladt ombord.

03

Q: KAN DUFFY BOATS ARRANGERE FROKOST / AFTENSMAD OMBORD PÅ BÅDENE ?

A: Nej. Til gengæld er I velkomne til at medbringe jeres egen mad. Vi også kan levere få udvalgte drikkevarer ved forudgående bestilling. Hvidvin, rosévin, prosecco, øl, vand og sodavand.

04

Q: ER SMÅ BØRN MED I 8 OG 11 PERSONER?

A: Ja. Alle personer der er ombord tæller. Det er søfartsstyrelsens regler.

05

Q: HAR I REDNINGSVESTE OMBORD?

A: Ja. Vi har redningsveste til alle voksne ombord. Giv venligst besked hvis det er til børn - så vi sikrer os at få en vest med til børn under 10 år.

06

Q: KAN JEG AFLYSE MIN BOOKING OG FÅ BELØBET RETUR?

A: Ja. Bookingen kan aflyses. Det skal gøres på email til info@duffyboats.dk. Turen kan aflyses 14 dage INDEN den bookede tid - og det fulde beløb refunderes. I denne corona tid - følger vi bare stille og roligt hvad der sker - sker der pludselige lukninger efter de 14 dage - så refunderer vi naturligvis også det fulde beløb.

07

Q: HVOR MANGE KAN DER VÆRE I BÅDEN?

A: Vi har både til MAX 8 personer og både til max 11 personer. ALLE personer tæller med - også små børn.

08

Q: Må man bade fra båden

A: Nej.

09

Q: Vedr Covid 19

A: Der må være 11 personer i den store båd - og 8 personer i den lille båd. Alle overflader bliver sprittet af mellem hver tur. Vores Skipper bærer mundbind . Håndsprit er tilgængelig på båden. Gæster stiger ombord selv uden berøring fra Skipper Hvis du har symptomer skal du naturligvis blive hjemme.